Bonusuri GNLD
GNLD
contact gnld
meniu mobil
Meniu

Bonusuri GNLD


Asa cum ati vazut din ilustratiile precedente, exista multe modalitati de a benefica de castiguri rezultate din activitatea voastra GNLD:
- Castigati din Vanzarea in Detaliu vanzand produsele direct clientilor vostri.
- Cand deveniti un Manager veti primi Sales Volume Bonus in momentul in care sponsorizati alti Distributori.
- Cand deveniti Director veti primi Leadership Development Bonus in momentul in care veti dezvolta, prin puterea duplicarii, alti Directori in organizatia vostra.
- Veti castiga premii, bonusuri in bani, vouchere si alte beneficii prin intermediul planului anual de stimulente al GNLD.

Fiecare Distribuitor incepe completind Modulul de Inregistrare impreuna cu sponsorul personal.

Ca si Distribuitor veti primi:
1. Cardul vostru GNLD, card ce va cuprinde numarul de identificare personal, numar pe care-l veti utiliza pentru a face comenzile voastre sau pentru a sponsoriza alti Distribuitori.
2. Distinctivul vostru de Distributor, distinctiv ce reprezinta modul nostru de a va ura Bun Venit in familia GNLD.
3. Business Kit-ul vostru. Veti putea obtine Business Kit-ul direct de la sponsorul vostru in momentul in care semnati modulul de inregistrare, sau poate sa va fie expediat de catre Societate. Sponsorul vostru va va explica totul in momentul in care veti completa Modulul Vostru de Inregistrare si veti fixa o intilnire pentru prezentarea Business Kit-ului.

Beneficiile Distribuitorului:
Mentinind validitatea cotei anuale asociative, veti beneficia de multe beneficii:

1.Achizitionarea produselor cu un discount de 25% din BV.
2.Veti castiga diferenta dintre pretul de Distribuitor si pretul catre clientul final, in momentul in care veti impartasi produsele GNLD cu alte persoane.
3.Veti primi cu regularitate informatii din partea Societatii, informatii ce includ si revista trimestriala Lifestyle.
4.Veti participa la pregatirile destinate Distribuitorilor
5.Veti avea acces la site-ul nostru de Internet, sectiunea exclusiva “Distributors only”.Veti gasi aici o cantitate enorma de informatii si de suport pentru activitatea voastra.
6.Veti primi informatii asupra vinzarilor si a castigurilor voastre direct de la GNLD.
7.Veti lua parte la reuniunile privitoare la Sistemul de Piata al GNLD.


Pasul vostru urmator este acela de a deveni Manager, si veti incepe sa castigati Bonusuri extra bazate pe Volumul Vostru de Vinzari!

Pe linga beneficiile de baza, Managerul GNLD:
- Primeste distinctivul de Manager ca insemn al recunoasterii dimensiunii calificate
- Castiga lunar Sales Volume Bonus (vezi tabelul SVB)
- Poate participa la pregatirile pentru Manager
- Se poate califica pentru dimensiunea de Director

Cu cat vindeti mai multe produse, voi si Distribuitorii vostri, cu atat mai mult veti castiga prin intermediul Sales Volume Bonus. Incepand din luna in care deveniti un Manager, puteti castiga SVB din momentul in care veti acumula 250 QPV sau mai mult intr-o luna. SVB-ul vostru este calculat in fiecare luna utilizind procentele din tabelul mai jos indicat. Pentru a castiga
Sales Volume Bonus sunt necesare minim 100 PV personale.

Calificari pentru a deveni un Manager

Acumulati PV-ul (Valoare Puncte) aferent comenzilor voastre plus cel al comenzilor Distribuitorilor pe care i-ati sponsorizat, intr-un total de 500 PV intr-o luna, cu cel putin 100 PPV.
- SAU -
Realizati o singura comanda catre GNLD de cel putin 250 PV. Aceasta este calea cea mai simpla si mai buna pentru a deveni un Manager. Cu aceasta comanda voi va calificati imediat pentru a primi un SVB de 3%.*

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari si nelamuriri.

GNLD Categorii
Cele mai vandute produse GNLD
Acces Membri

Mail:

Parola:

Autentificare


Nu aveti cont?
Creati unul acum!

Cont nou

Inscriere Membri
Acesta nu este un magazin online. Produsele se comercializeaza prin sistemul vanzarilor directe, actul de vanzare fiind atribut exclusiv al distribuitorilor autorizati GNLD. Comanda este proforma. ANPC
Acest site este administrat de distribuitorii autorizati GNLD IDN615518 si IDN625157, Adresa: Bucuresti, Sector 5. Produsele prezentate nu intentioneaza sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna nici un tip de boala. Site-ul oficial GNLD este www.gnld.com