Membri GNLD
GNLD
contact gnld
meniu mobil
Meniu

Membri GNLD


Membru existent
 
     
   Mail:  
   Parola:  
     
  Autentificare  
Membru nou
   
   Mail:
   Parola:
   Repeta Parola:
 
  Cont nou

Avantaje Membru GNLD:

- Inscrierea este Gratuita la o comanda de minim 200 ron
- Transportul pentru prima comanda de minim 200 ron este Gratuit
- Dupa prima comanda, veti avea alocat un Cod de Membru si puteti in orice moment sa comandati produse la un pret avantajos direct de la depozitul GNLD din Bucuresti. Produsele sunt livrate prin curier cu plata ramburs sau puteti sa le ridicati personal de la depozitul GNLD din Bucuresti.
- Inscrierea ca Membru nu implica nici un fel de obligatii din partea dumneavoastra, doar va ofera posibilitatea de a consuma produsele GNLD la cel mai bun pret.

Calitatea de Membru se obtine cu acordul dumneavoastra, odata cu prima comanda de minim 200 ron.

Pe parcursul colaborarii toate comenzile dumneavoastra se vor calcula la pretul de Membru, diferenta facandu-se doar la transport. Pentru comenzi sub 100 puncte - conform listei de preturi - se plateste transport 20 lei, la comenzi peste 100 puncte beneficiati pe langa Preturile de  Depozit si de Transport Gratuit.

Pentru a vedea lista completa cu preturile de Membru, va rugam sa completati formularul de mai jos pentru autentificare sau ne puteti suna la numerele de telefon 0758.97.03.97 (Orange), 0733.36.88.33 (Vodafone).
Descarca formular GNLD pentru inscriere gratuita ca membru:

Formular_de_inscriere_GNLD.pdf

Ataseaza formularul completat:


Trimite formular


GNLD Categorii
Cele mai vandute produse GNLD
Acces Membri

Mail:

Parola:

Autentificare


Nu aveti cont?
Creati unul acum!

Cont nou

Inscriere Membri
Acesta nu este un magazin online. Produsele se comercializeaza prin sistemul vanzarilor directe, actul de vanzare fiind atribut exclusiv al distribuitorilor autorizati GNLD. Comanda este proforma. ANPC
Acest site este administrat de distribuitorii autorizati GNLD IDN615518 si IDN625157, Adresa: Bucuresti, Sector 5. Produsele prezentate nu intentioneaza sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna nici un tip de boala. Site-ul oficial GNLD este www.gnld.com