Provocarile nutritionale pentru atleti
GNLD
contact gnld
meniu mobil
Meniu

Provocarile nutritionale pentru atletiAtletii si in general persoanele care pratica sport si care se  antreneaza  regulat au niste exigente nutritionale majore fata de celelalte persoane. 
Exercitiul constituie intradevar o activitate stresanta pentru organism  din multe puncte de vedere.
Este foarte  important ca activitatea  fizica sa fie insotita de o  buna alimentatie si un program de suplimentare nutritionala adecvat.
Un efort  normal in cazul unei activitati fizice intense,  in urma unui antrenament sau la o competitie, este un stres semnificativ pe seama organismului. 
Aparatele muscular, osos, cardiovascular, respirator si digestiv trebuie sa reactioneze in cazul cresterii activitatii fizice la care sunt supuse in aceste conditii.
Organismul trebuie sa faca fata cresterii  stresului oxidativ si inflamatoriu.
Pe langa acestea, persoanele  care sunt supuse la antrenamente intense au si o tendinta catre imuno-depresie.
Reducerea reactiei de aparare imunitara creste  probabilitatea ca sa fim  expusi infectiilor, crescand in consecinta intreruperile antrenamentelor din tocmai din cauza  freventei racelilor si gripelor.
Acest fenomen  este bine cunoscut in cazul multor atleti.
Exista stranse legaturi intre calitatea regimului alimentar si calitatea reactiei de aparare imunitara.

GNLD produce suplimente nutritionale eficiente, testate stiintific, pe baza de alimente integrale, care pot avea un impact  pozitiv asupra performantelor atletice.

Produsele  GNLD imbunatatesc functionarea organismului in variate moduri:

-    Imbunatatesc sanatatea celulara: intaresc sistemul imunitar si  sanatatea generala
-    Protejeaza de efectele fenomenelor oxidative si inflamatorii
-    Ajuta la mentinerea unui nivel  stabil al zaharului din  sange, putand creste astfel intensitatea antrenamentelor
-    Aduc  elementele  nutritionale necesare pentru o recuperare completa si rapida

Iata in ce mod suplimentele nutritionale de la GNLD pot sa fie utile a celor care desfasoara activitate fizica.
Punctul de  pornire este Pro-Vitality de la GNLD.
Un produs care in realitate  contine 3produse distincte: Tre-en-en, Carotenoid Complex si Omega-3 Salmon Oil Plus.
Tre-en-en pune la dispozitia organismului  elementele constructive de baza pentru celulele noastre: lipide si steroli extrasi din cereale integrale.

 Un studiu efectuat in 1987 de catre Universitatea din Texas a demonstrat ca Tre-en-en imbunatateste utilizarea nutrientilor, promoveaza dezvoltarea cardiovasculara, promoveaza cresterea si dezvoltarea generale.

Carotenoid Complex  furnizeaza un amplu spectru de carotenoizi, fitonutrienti antioxidanti, foarte importanti pentru sprijinirea sistemului imunitar.
Intr-un studiu efectuat de USDA (Departamentul pentru Agricultura al  Statelor Unite) s-a demonstrat importanta produsului nostru in sprijinirea sistemului imunitar.
Un lucru excelent pentru atletii cu tendinta spre imuno-depresie.

Omega 3 Salmon Oil Plus contine acizi grasi Omega-3 esentiali pentru o buna functionare a celulelor.
Grasimile prezente in uleiul de somon au efecte benefice asupra productiei de acid gras EPA,  un mesager intercelular care este implicat in numeroase procese  fiziologice.
Atunci cand organismul dispune aportul potrivit de acizi grasi, produce acidul gras EPA care influenteaza pozitiv  prestatiile atletice.
De asemenea sa amintim si prostaglandinele PGE1 si PGE3.

Acestea cresc  cantitatea de sange care alimenteaza muschii (vasodilatatia), imbunatatesc tonusul, scad presiunea sanguina si desfasoara o actiune antinflamatoare, activand sistemul  imunitar si normalizand  metabolismul  grasimilor.

In acest mod, se reduce si nivelul de  colesterol si trigliceride din sange.
GNLD a are o gama mai ampla de produse pentru cei care desfasoara activitati fizice.
In plus fata de Pro-Vitality, este e necesar un supliment complet, pe baza de alimente integrale, care sa aduca numeroase  elemente nutritionale, inclusiv lipide si steroli, microelemente si  vitamine din  grupul  B.

GNLD are Formula IV Plus, care nu este numai in masura sa acopere diferite carente alimentare, dar ne si permite asigurarea tuturor acestor  elemente nutritionale in cantitati optime.

Atunci cand este vorba despre alimentatie si sport, nu putem sa trecem cu vederea importanta  calciului si magneziului, care ajuta la prevenirea crampelor  musculare si la  relaxarea sistemului nervos.  
Cercetari recente au evidentiat  rolul calciului in arderea grasimilor si determinarea unei pierderi de greutate.

Autorii studiului intitulat “Statutul  vitaminelor si a calciului: efecte asupra performantei atletice” au  demonstrat faptul ca o carenta de  magneziu creste nevoia de oxigen necesar pentru completarea  exercitiilor, reducand rezistenta organismului.

Cu produsul Kal Mag Plus D de la GNLD, putem sa furnizam organismului nostru aceste elemente atat de importante.
Atunci cand este vorba despre sport, nu putem sa nu subliniem importanta unui aport adecvat de proteine,  caramizile folosite la constructia masei noastre musculare si nu numai.
Alegerea proteinelor din alimentatia unui sportiv trebuie sa se orienteze catre acele surse de proteine cu valoare biologica ridicata,  iar acestea sa nu fie asociate si cu o cantitate  mare de grasimi saturate, al caror aport ar trebui sa fie cat mai limitat.

GNLD vine in intampinarea acestei cerinte prin produsul GR2 Control Meal Replacement Protein Shake.
Acesta este formulat pentru a stabiliza nivelul de zahar din sange, cu un aport ideal de proteine si carbohidrati.
Contine proteine in  proportile adecvate nutritiei umane, impreuna cu o varietate de vitamine si minerale importante.

Ultimul nascut in  GNLD este  Tre,  o esenta lichida nutritionala, bogata in  polifenoli.
Cu Tre ajutam  organismul  nostru sa controleze oxidarea si  inflamatia, cu beneficiile pentru sanatate  care decurg din acest lucru.
In concluzie, nu putem nega importanta alimentatiei pentru un atlet, si trebuie sa se faca un efort pentru a se garanta un aport corespunzator de nutrienti pentru un corp sanatos si pregatit.

Multi atleti de faima mondiale folosesc produsele  GNLD cu rezultate excelente pe piste sau in competitii.
Acest lucru se intampla deoarece  nutritia influenteaza cu adevarat sanatatea si performanta atletilor.
 Astazi se poate si trebuie sa ne gandim la activitatea fizica ca la un aspect care nu poate sa existe fara o alimentatie sanatoasa.
GNLD Categorii
Cele mai vandute produse GNLD
Acces Membri

Mail:

Parola:

Autentificare


Nu aveti cont?
Creati unul acum!

Cont nou

Inscriere Membri
Acesta nu este un magazin online. Produsele se comercializeaza prin sistemul vanzarilor directe, actul de vanzare fiind atribut exclusiv al distribuitorilor autorizati GNLD. Comanda este proforma. ANPC
Acest site este administrat de distribuitorii autorizati GNLD IDN615518 si IDN625157, Adresa: Bucuresti, Sector 5. Produsele prezentate nu intentioneaza sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna nici un tip de boala. Site-ul oficial GNLD este www.gnld.com